Nomago – Pridi z nami.

Nomago je največji ponudnik potovanj in mobilnostnih storitev s podružnicami na Hrvaškem in v Italiji. Skupina Nomago je bila ustanovljena v maju 2018 z združitvijo uveljavljenih avtobusnih podjetij ter potovalne agencije. Danes upravlja z več kot 600 avtobusi na 500 rednih linijah in letno prepelje več kot 10 milijonov potnikov. Podjetje ponuja celoten nabor storitev potovanj in mobilnosti – od prevoza na letališča, letov, nastanitev, turističnega zavarovanja in turističnih paketov do najema avtobusnih prevozov in VIP-prevozov. Poleg v stranko usmerjenega pristopa in osredotočanja na potrebe posameznih potnikov se podjetje Nomago zavezuje k trajnostnim pristopom, zato svojo floto nenehno razširja s sodobnimi, okolju prijaznimi avtobusi in ljudi spodbuja k uporabi javnega prevoza.

Pri Nomagu verjamemo, da vsaka stranka zasluži, da ji prisluhnemo, poskusimo razumeti njene potrebe in ji zagotoviti osebno izkušnjo izdelka, ki ji ga ponujamo. To ostaja temeljna vrednota v celotni družini Nomago. Čeprav uporabljamo najnovejše tehnologije, so dolgotrajni in iskreni odnosi še vedno v središču vsega, kar delamo.

V spodnjem videoposnetku si oglejte predstavitev Nomaga.

 

 

JAVNI AVTOBUSNI PREVOZI

Z javnimi avtobusnimi prevozi Nomago se lahko zapeljete do večjih ali manjših mest. V času visoke turistične sezone so vozni redi okrepljeni z dodatnimi avtobusi. Linije, ki vas utegnejo še posebej zanimati, so:

  • Iz Ljubljane na Bled, kjer si lahko ogledate čudovito Blejsko jezero in grad. KUPI KARTO
  • Iz Ljubljana v Maribor, drugega največjega mesta v Sloveniji. KUPI KARTO
  • Iz Ljubljane v Postojna, kjer lahko dan preživite v Postojnski jami in Predjamskem gradu. KUPI KARTO
  • Iz Ljubljane v Koper, obmorskega mesta z srednjeveškim središčem. KUPI KARTO

Za dodatne linije obiščite spletno stran nomago.si ali pokličite na 01 431 7777.

 

AVTOBUSNE LINIJE

Vse naše avtobusne povezave si lahko ogledate  TUKAJ.

 

SHUTTLE BUS NOMAGO

Nomago ponuja shuttle prevoz do okoliških letališč in obratno.

 

 • BENETKE (LETALIŠČE MARCO POLO) IN TREVISO (LETALIŠČE A. CANOVA)

Connections to Ljubljana city center: Venice Airport, Treviso Airport
Vstopne točke v smeri do letališča: Glavna avtobusna postaja Ljubljana, Ljubljana Dolgi most, Šempeter pri Gorici.
Vstopne točke v smeri Slovenije: Letališče Marco Polo, Letališče Treviso
Direktne linije, najudobnejši avtobusi z neomejeno uporabo brezplačne Wi-fi povezave in električnimi vtičnicami. Izbirate lahko med vožnjo v ekonomskem razredu, premium razredu, kjer so sedeži še posebej udobni, ali v razredu za skupine, kjer potniki sedijo drug nasproti drugega, otroci pa se peljejo ugodneje. Vozovnico lahko rezervirate TUKAJ.

 

 • TRIESTE (LETALIŠČE RONCHI)

Vstopne točke v smeri do letališča: Glavna avtobusna postaja Ljubljana, Ljubljana Dolgi most, Nova Gorica, Šempeter pri Gorici.
Vstopne točke v smeri Slovenije: Letališče Trst.
Redni in zanesljivi prevozi, vsak dan. Vozovnico lahko rezervirate TUKAJ.

 

 • BRNIK (LETALIŠČE LJUBLJANA)

Vstopne točke v smeri do letališča: Glavna avtobusna postaja Ljubljana, pobiranje po dogovoru v Ljubljani ali bližnji okolici.
Vstopne točke v smeri Slovenije: Letališče Ljubljana.
Redne linije, zanesljiv prevoz, vsak dan. Vozovnico lahko rezervirate TUKAJ.

 

NAJEM PREVOZA

Nomago vas skrbno in varno pripelje do želene destinacije.

Z Nomagom se lahko odpravite na potovanja ali izlete po Sloveniji in tujini, kulturne in druge dogodke, prevoz do želene destinacije (letališče, pristanišče, avtobusna ali železniška postaja) in drugi prevozi prilagojeni vašim željam.

Zaupanja vreden prevoznik, ki vas bo na pripeljal pravočasno, sproščeno in brez skrbi. Za kar poskrbijo nomagovi skrbni, profesionalno usposobljeni vozniki ter sodoben in redno vzdrževan vozni park. Vozila so primerno opremljena za prevoze vseh vrst, obenem pa so potniki še nezgodno zavarovani.

 

Avtobusni prevozi
Preverjeno dobri avtobusi za nove pustolovščine!

Možnost najema od 19-sedežnih minibusov, pa vse do 63-sedežnih avtobusov. Ponujajo tudi nadstandardno udobje z najemom luksuznih avtobusov.

 • izleti po Sloveniji
 • prevoz iz kraja v kraj
 • prevozi do letališč, pristanišč, avtobusnih ali železniških postaj
 • prevozi prilagojeni vašim potrebam

Za najem avtobusa obiščite spletno stran: www.nomago.si/najem ali pokličite +386 1 431 7777.

Kombi prevozi
Za manjše skupine kamorkoli z Nomago kombi vozili!

Prevozi manjših skupin, ki se odpravlja na izlet, obisk drugega kraja ali na zasebno oziroma poslovno pot. Možnost prevoza s 7/8-sedežnimi kombi vozili visokega standarda, ki zagotavljajo prijetno, varno in udobno vožnjo. Vozniki vas varno in udobno pripeljejo kamorkoli želite. Zagotavljajo prilagodljivost, skrbnost, profesionalnost in udobje.

Za najem kombi vozila obiščite spletno stran: www.nomago.si/najem ali pokličite +386 1 431 7777.

VIP prevozi
Prevozi za posebne priložnosti!

Nudijo možnost prevozov s 3-sedežnimi osebnimi vozili visokega standarda, ki zagotavljajo prijetno, varno in udobno vožnjo.

 • zasebni prevozi za najzahtevnejše – točen, varen in luksuzen prihod na destinacijo
 • poslovni in zasebni prevozi – brezskrbno, pravočasno in diskretno do pomembnih destinacij
 • prevozi do letališč – Benetke (Marko Polo in Treviso), Trst, Zagreb, Dunaj in Graz

Nomagovi vozniki vas varno in udobno pripeljejo do želene destinacije. Prevozi načrtovani do vsake minute, zanesljivo, točno in z najvišjim standardom prevoza.

Povpraševanje pošljite na e-naslov:
prevozi-lj@nomago.si.

 

LETALSKE VOZOVNICE

Nomago ponuja ugodne cene letalskih kart za vse letalske prevoznike in svetovne destinacije. Ima dostop tudi do posebnih cen in ponudb, ki jih ni možno najti drugje. Agenti v Nomagu vam lahko svetujejo in pomagajo tudi z dodatnimi storitvami, kot so dodatna prtljaga, spremembe leta in odpovedi, rizika odpovedi in druge.

Rezervirajte svoj let na: nomago.si/letalske-karte

 

POTOVALNA AGENCIJA NOMAGO TRAVEL

Nomago Travel lahko komur koli pomaga uresničiti popotniške načrte. V agenciji se zelo dobro spoznajo na organizacijo individualnih potovanj in poskrbijo za vse vidike vašega potovanja. Od prevoza na letališče, ugodnih letalskih kart, lokalnih tur ter ogledov, do najema vozil, potovalnega zavarovanja in popotniških vodičev./p>

Skrbijo tudi za poslovna potovanja več kot 50 večjih podjetij, društev in ustanov javne uprave. Vsaka poslovna stranka dobi svojega osebnega agenta, ki poskrbi za vse vidike potovanja.

Preverite Nomago potovanja: potovanja.nomago.si

 


POTUJ DO

travel-slovenia-ljubljana-viewLjubljane
Ljubljana je glavno in največje mesto Slovenije. Je geografsko, politično, znanstveno, ekonomsko, administrativno in kulturno središče slovenskega naroda ter najpomembnejši gospodarski center. Ljubljana je bila na križišču germanskih, romanskih in slovanskih narodov. [_Preberite več_]

travel-slovenia-maribor-viewMaribora
Maribor je mesto na severozahodnem delu Slovenije in je, za Ljubljano, drugo največje mesto države. Mesto je kulturno, univerzitetno, gospodarsko, športno in sejemsko središče tega predela Slovenije. Nahaja se ob reki Dravi in je na stiku petih pokrajinskih enot. [_Preberite več_]

travel-slovenia-bled-viewBleda
Slovenija ima le en otok, ampak njegova edinstvenost ga naredi bolj privlačnega od marsikaterega. Obkrožen je s slikovitimi gorami in prevladuje v sredini Alpskega jezera. S svojim šarmom je že stoletja simbol mesta v katerega se gostje iz celega sveta radi vračajo. Ta kraj, ki obstaja že tisoče let, je Bled. [_Preberite več_]

Kopra
Mesto Koper je mesto stoterih sonc, ki krasijo srednjeveške benečanske palače. Tu sonce greje laguno Škocjanskega zatoka z več sto vrstami ptic, Kraški rob in svetovno znana plezališča. Gre za najstarejše slovensko mesto, ki pa je tudi najbolj spregledano zaradi svojega obrobnega videza. [_Preberite več_]