Oglaševanje

Zakaj oglaševati na Travel-Slovenia?

Travel-Slovenia je vsesplošni spletni turistični portal, ki vedno bolj pridobiva na svoji prepoznavnosti, tako v tujini kot v Sloveniji. Namenjen je predstavitvi najrazličnejših lokacij v naši podalpski deželici, s čimer želimo obiskovalcem Slovenije ponuditi čim bolj unikatno izkušnjo. Obenem pa želimo z vzpostavitvijo foruma obiskovalcem strani ponuditi, da z nami delijo svoje izkušnje in utrinke z obiska Slovenije. Ob najrazličnejših dejstvih, ki jih redno objavljamo na strani skrbimo za predstavitev Slovenije nekoč in danes.

travel-slovenia-marketing

Naši obiskovalci?

Obiskovalci strani so vseh starosti in obeh spolov. Stran je namenjena vsem, ki bi radi bolje spoznali Slovenijo in njene lepote, ob tem pa lahko odkrijejo lokacije katerih še niso poznali.

Stran je, poleg Slovencev, zabeležila obiskovalce iz Avstrije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Nemčije, Francije, Poljske, Češke, Avstralije,  Anglije, Amerike, Japonske, Kitajske, Rusije, Ukrajine, Nizozemske, Irske, Španije, Norveške, Portugalske, Srbije, Danske, Indije, Egipta, Luksemburga, Švice, Makedonije, Brazilije, Belgije, Finske, Kanade, Argentine, Italije, Madžarske, …

Prednosti Travel-Slovenia

Cilj spletnega turističnega portala je, da bi obiskovalci na strani pridobili vse želene informacije, ki jih potrebujejo ob obisku Slovenije. Da bi spoznali nekaj več in tako pridobili možnost obiskati lokacije, ki bi jih drugače morda spregledali. Obenem pa ponujamo pomembna zgodovinska in splošna dejstva o Sloveniji, predstavimo slovensko besedo in običaje ter pomembne osebnosti in dogodke.

Možnost sledenja portalu

Uporabniki nam lahko sledijo preko različnih socialnih omrežjih,  saj se vsaka nova objava lokacije prikaže tudi tam. Za dodatno izkušnjo pa na Instagramu redno objavljamo naše foto utrinke z raziskovanj Slovenije, s čimer želimo pokazati lepote obiskanih lokacij. Seveda se lahko vsak uporabnik prijavi na prejemanje novih objav preko spletnega naslova. Nekaterim lokacijam dodamo tudi video posnetke z našega YouTube kanala, obenem pa delimo naše pohode in druge aktivnosti preko Sports Trackerja.

travel-slovenia-instagram

Načini oglaševanja

Oglašujte s Travel-Slovenia in postanite vidni, predstavite svoj posel, storitev ali izdelek. To je odlična priložnost za oglaševanje vašega podjetja in s tem možnost povečanja obiska ter pridobitev novih strank. Travel-Slovenia vam ponuja različne možnosti oglaševanja preko spletnih pasic, predstavitev, povezav, dogodkov, sponzoriranih člankov. Ponujamo tudi možnost sestave različnih paketov. Pošljite nam spletno sporočilo in ponudbo boste dobili v najkrajšem možnem času. V stik z nami lahko stopite preko spodnjega obrazca ali podanega spletnega naslova.

Travel-Slovenia spletni naslov:
marketing@travel-slovenia.si

Kontaktni obrazec:

  Vaše ime (obvezno)

  Vaš e-naslov (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo

  Razporeditev oglaševalskega prostora

  travel-slovenia-marketing-places

  1. Vpis vaše lokacije pod pripadajočo kategorijo skupaj z opisom in slikovnim materialom, lahko tudi z zgodovino lokacije. Lokacija bo označena na zemljevidu, z možnostjo prikaza poti iz izbrane lokacije. Lokacija se, v kolikor je mogoče, navezuje tudi na mesto v katerem se nahaja ali na določen slovenski izdelek v kolikor ga lokacija ponuja. Minimalni vpis lokacije je 1 leto od vpisa na stran.

  => Primer vpisa lokacije: TUKAJ

  2. Objava posta na prvi strani s povezavo na predstavitve na strani, sočasna objava na socialnih omrežjih (Facebook, Twitter, Tumblr, Linkedin, Google+ in prijavljenim obiskovalcem preko spletnega naslova). Minimalna vidnost posta je 4 dni.

  => Primer objave posta na strani: TUKAJ

  3. Lepljivi post se nahaja na prvi strani, pod posti. Že na prvi strani je nekoliko daljši opis lokacije s sliko, s povezavo do celotnega opisa lokacije z dodatnim slikovnim materialom.

  => Primer lepljivega posta: TUKAJ

  4. Forum. Vpis lokacije je možen samo z zakupom letne naročnine za vpis lokacije na stran. Objava na forumu traja za čas zakupa vpisa lokacije. Forum ponuja možnost interaktivnosti in podajanja mnenj obiskovalcev za vašo lokacijo. Forum vpis je dodatna možnost, da pridobite vpogled o izkušnjah vaših obiskovalcev.

  => Primer vpisa na forum: TUKAJ

  5. Vpis dogodka v napovednik, z možnostjo vpisa enega ali več dogodkov. Ob vpisu večjega števila dogodkov vam ponujamo paketni zakup dogodkov.

  6. Spletna pasica v glavi spletne strani, vidnost mogoča ob vsakem obisku prve strani ter v času ogledovanja ostalih podstrani, razen foruma. Minimalni zakup prostora je 1 mesec, mogoče je zakupiti tudi več časa.

  7. in 8. Stranski spletni pasici, vidnost mogoča ob vsakem obisku prve strani ter v času ogledovanja ostalih podstrani, razen foruma. Pasica stoji nekoliko nižje na strani.

  9. in 10. Spletna pasica v nogi strani, vidnost mogoča ob vsakem obisku prve strani ter v času ogledovanja ostalih podstrani, razen foruma. Pasica stoji na najnižji lokaciji na strani, zato je njen zakup najcenejši.

  travel-slovenia-slovenia-to-dowww.travel-slovenia.si / Vsesplošni turistični priročnik za Slovenijo