TRAVEL-SLOVENIA POVEZUJE SLOVENIJO

Projekt Travel-Slovenia povezuje Slovenijo je namenjen povezovanju večjih, manjših, kulturnih, znamenitih in drugih krajev po Sloveniji. S povezovanjem želimo obiskovalcem Slovenije, tujim kot domačim, omogočiti čim boljšo mobilnost po naši mali pod alpski državici. Da bo vaše potovanje po Sloveniji čim bolj udobno, varno, brezskrbno in v stilu. Bodite del zgodbe in doživite Slovenijo v vsej njeni veličini.

Ideja za projekt je prišla zaradi velikega povpraševanju tujih obiskovalcev (in tudi domačih), kako priti do zanimiv krajev v kolikor nimajo lastnega prevoza. S povezovanjem Slovenije želimo povezati vse kraje in omogočiti čim boljšo izkušnjo ob obisku Slovenije in njenih skritih kotičkov.

 


Nomago je največji ponudnik storitev mobilnosti in potovanj v Sloveniji s podružnicami na Hrvaškem in v Italiji. Združuje več kot 650 avtobusov in 500 rednih linij ter ponuja celovito storitev potovanj in mobilnosti – od prevozov na letališča, letalskih kart, prenočišč, potovalnih zavarovanj in paketov do najema prevozov in VIP-prevozov.

NOMAGO – ZAPELJE TE TJA, KAMOR ŽELIŠ PRITI.

JAVNI TRANSPORT – AVTOBUSNE POTI – PREVOZ NA/Z LETALIŠČA – LETALSKE KARTE – POTOVALNA AGENCIJA – KOLESA – NAJEM PREVOZA | VEČ INFORMACIJ |