Brezplačni vodeni ogledi Ljubljane

Travel-Slovenia v sodelovanju z Dragon Lines pripravlja brezplačna vodenja po mestu Ljubljana s profesionalnim turističnim vodnikom z večletnimi izkušnjami. V dveh urah boste spoznali Ljubljano v vsej njeni lepoti. Sprehod skozi sedanjost, prihodnost in zgodovino. Vodenje bomo obogatili še z aplikacijo TaleUp, s čimer boste lahko Ljubljano videli, še v drugačni luči.

Ljubljana je glavno in največje mesto Slovenije, ki ponuja številne možnosti preživljanja prostega časa. Skupaj z vodnikom boste raziskovali skrite in druge kotičke mesta ter spoznavali zgodbe, ki se skrivajo za njimi. Istočasno pa boste obkroženi s prastaro in moderno arhitekturo ter lokalno kulturo.

Na brezplačno vodenje po mestu Ljubljana se lahko prijavite preko spletnega naslova travel.slovenia.en@gmail.com ali telefonske številke 040 418 122. Sprejemamo skupine od 6 ljudi naprej. Pred vsakim vodenjem se zberemo na Prešernovem trgu.

** podprto s strani STO (Slovenska Turistična Organizacija)

 


travel-slovenia-ljubljana-viewLjubljana
Ljubljana je glavno in največje mesto Slovenije. Je geografsko, politično, znanstveno, ekonomsko, administrativno in kulturno središče slovenskega naroda ter najpomembnejši gospodarski center. Ljubljana je bila na križišču germanskih, romanskih in slovanskih narodov. [_Preberite več_]


TaleUp
TALE UP aplikacija ustvarja zgodbe za vas, obiskovalce Slovenije, odkriva objekte okoli vas in vam s pomočjo obogatene resničnosti ponuja naučinkovitejšo izkušnjo okolice. Na določenih lokacijah, prikazane na zemljevidu aplikacije, se vam prikaže 3D virtualni objekt v pravi velikosti. [_Preberite več_]

Address: