4. HOP NA GRAD


Podrobnosti dogodka


4. HOP NA GRAD
DOBRODELNI DOGODEK ZA OTROKE

DAN DOGODKA: 14. junij 2020
LOKACIJA: Pediatrična klinika, Bohoričeva ulica 20, 1000 Ljubljana
ČAS: 10:00

REGISTRACIJA: hopnagrad.si/prijava

Hop na Grad je dobrodelen tekaški dogodek, s katerim pomagamo otrokom, ki se zdravijo na Pediatrični kliniki v Ljubljani. Ves denar, ki bo zbran s štartninami in dobrodelnimi prispevki, bo z nakupom aparata podarjen Pediatrični kliniki v Ljubljani. Z dogodkom se spodbuja tudi zdrav način življenja in povezuje ljudi, ki želijo vračati v skupnost, iz katere izhajajo. V lanskem letu se je teka udeležilo 1200 tekačev vseh starosti iz cele Slovenije. Pridruži se še ti!

Tek organizirajo tekaški zanesenjaki, ki so zaposleni na Pediatrični kliniki v Ljubljani, s pomočjo športnikov in donatorjev. Tek podpirajo Univerzitetni klinčni center Ljubljana, Pediatrična klinika in Ustanova za Pediatrično kliniko, številni prostovoljci in nenazadnje vsak posamezni tekač in navijač.

Ves zbran denar od startnin in dobrodelnih prispevkov bodo z nakupom naprave podarili Pediatrični kliniki v Ljubljani. Na 4. teku Hop na Grad se bo zbiral denar za nakup monitorja za kožno merjenje količine ogljikovega dioksida in zasičenosti krvi s kisikom, ki ga na pulmološkem oddelku Pediatrične klinike v Ljubljani nujno potrebujejo za zdravljenje bolnih otrok. Več o napravi si preverite na povezavi.

  • Na 3. Hop na Grad (2019) so zbrali denar za nakup 2 naprav za kontinuirano spremljanje srčno-dihalne funkcije pri dojenčkih (nevrološki in neonatalni oddelek).
  • Na 2. Hop na Grad (2018) so zbrali denar za nakup naprave za merjenje zgradbe telesa (nefrološki oddelek) in sondo za ultrazvočni aparat (imunološki oddelek).
  • Na 1. Hop na Grad (2017) so zbrali denar za nakup otroškega endoskopa (gastroenterološki oddelek).

Več info na uradni spletni strani dogodka HOP NA GRAD!