Apartma Brlog

 

Apartma Brlog je idealen za družine, večje skupine prijateljev in tudi za pare, ki iščejo tih oddih. Je popoln prostor za pohodnike in kolesarje, saj se v bližini nahaja več izhodiščnih točk za pohodništvo – planota Pokljuka z dostopom do Triglava, Viševnika, Debele peči, planine Lipanca, planine Javornik, planine Zajamnik ter planota Mežakla, na pobočjih katere leži apartma. Odpravite se lahko tudi po okoliških kolesarskih poteh. Do Pokljuške soteske se lahko odpravite peš. Možnosti so neomejene in ker sva navdušena pohodnika ter kolesarja z veseljem pomagava pri dodatnih informacijah o gorah in kolesarskih poteh.

Brlog je apartma v veliki družinski hiši, ki je bila v celoti prenovljena med leti 2018 in 2019. Stanovanje ima 103 m2 in je primerno za 2-8 ljudi. Je otrokom prijazno, brez glavnih cest v okolici.

Ima 2 spalnici – vsaka z veliko posteljo za 2 osebi – in dnevno sobo s ležiščem za 2 osebi in dodatno veliko posteljo. Dnevna soba ima 65-inčni televizor ter dostop na balkon. Kopalnica ima veliko tuš kabino, stranišče in pralni stroj ter ločeno toaleto. Kuhinja je prostorna in vsebuje vse pomembne pripomočke, ki jih potrebujete za pripravo obrokov. Ima večji hladilnik in pomivalni stroj. Opremljena je s posodo vseh velikosti, krožniki in vsemi kuhinjskimi pripomočki. Kuhinja ima prav tako dostop do balkona. Poskrbljeno je za čisto posteljnino in brisače. Brezžični internet je brezplačen. Pred apartmajem je urejen poseben uvoz, ki nudi parkiranje do 4 osebnih vozil.

Higienski standardi so na visokem nivoju in sledijo vsem priporočilom. Stanovanje je očiščeno za vsakim gostom, na voljo pa so tudi dezinfekcijska sredstva. Pomivalni stroj ima funkcijo dodatne higiene, ki omogoča čiščenje posode na višji temperaturi ter posnema postopek sterilizacije.

Za rezervacijo stanovanja ob želenem terminu kontaktirajte Nejca Mohoriča na telefonski številki 041 292 272 ali na e-pošto Nejc.moh@gmail.com.

Lokacija stanovanja: Spodnje Laze 12, 4247 Zgornje Gorje, Slovenija

 

 

travel-slovenia-link-on-othertravel-slovenia-link-on-other2Poglejte še druge apartmaje po Sloveniji!
Address: